1. 11. 2015

Listopadová čtecí výzva aneb zachumlej se pod deku a pomoz veverkám 2

Tuto výzvu vymyslela Aynarra Tulrgar




Jelikož Knižní výzvu 2015 jsem už dokončila ( i když tam přečtené knihy píšu dál) je čas na nějakou novou. Tato výzva je vlastně založena na stejném principu. Musíte si vybrat, kolik knih přečtete za listopad a pak je vypsat.

I když se to nezdá, poslední dobou nečtu vůbec tak moc, jak bych chtěla. I tak jsem si vybrala největší možné číslo přečtených knih a to deset. Jsem hodně soutěživá, i když soutěžím sama se sebou, takže doufám, že mě to "donutí" aspoň těch deset knih přečíst.



1. Kráska a zvíře - Pomsta
2. Maryša
3. Krycí jméno Verity
4. Zaskočený
5. Princ
6. Temná Raven
7. Druhá stříbrná kniha snů
8. Unesená
9. Pygmalión
10. Šepotání



10 komentářů:

  1. Pěkné, jsem zvědavá kolik jich přečteš a jaké, samozřejmě budu držet palce, aby jich bylo co nejvíc. Já bych dala tak max. 3 jak se znám, teď tu četbu zanedbávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já ji také dost zanedbávám, ale vzhledem k tomu, že tu mám dost recenzáků a musím do konce listopadu vrátit některé knihy do knihovny, tak mě tohle snad v tom čtení popožene :)

      Vymazat
  2. Také jsem knižní výzvu 2015 dokončila, ale pořád si přidávám knihy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super, tiež som už výzvu na tento rok splnila, takže sa možno zapojím tiež :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je pěkná výzva. =) A myslím, že ty těch deset knih zvládneš přečíst. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kdybych měla volno, tak dokážu. Ale jelikož mám školu, tak to tak jisté není...

      Vymazat
  5. Bože, přečetla jsi za necelý rok nějakých 120 knih, pokud se nepletu.. to nechápu :D Teda, je to úžasný, jenže tak moc, že si to vůbec nedokážu představit :D O tom si můžu nechat zdát :D Věřím, že splníš i tuhle výzvu, protože jak sama píšeš, vím jak si soutěživá a určitě to dokážeš, stejně jako vždy :) Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď už jsem jich přečetla víc než 120, i když přesné číslo nevím :D Ne, že bych se chlubila :D Hele, kdybych měla celý rok volno, tak pak by to číslo bylo teprve vysoké :D Snad jo... pokusím se vyhrát sama nad sebou :D

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář :)