2. 3. 2018

Obraz na plexiskle z Pixers




Nedávno jsem otevřela e-mail a tam na mě vyskočila nabídka spolupráce od Pixers. Jedná se o e-shop, které nabízí velké množství obrazů, nálepek a tapet v různém provedení. Ať už co se týče motivu nebo materiálu. Popravdě jsem touhle nabídkou byla dost překvapená, ale rozhodně příjemně. Takže jsem neváhala a přijala ji. Pak už šlo jen o to, vybrat si něco z jejich sortimentu.

A je z čeho vybírat. Pixers má opravdu velkou škálu motivů. Na jejich stránkách najdete fotografie, kreslené obrazy i abstraktní obrazy. Vlastně bych řekla, že ať budete hledat jakékoli téma, skoro vždycky k němu něco najdete.

Hodně se mi líbí, že každý motiv seženete v jakémkoli provedení, které Pixers nabízí. Takže když se vám zalíbí např. nálepka na notebook se západem slunce, ale budete jí chtít jako obraz, není problém. Stačí srolovat stránku dolů a tam naleznete nabídkou stejného motivu v jiném provedení. Nemusíte tedy ani pracně procházet jednu stránku za druhou, jestli se náhodou někde nevyskytne i v jiném provedení. A právě tohle je na tomto e-shopu tak skvělé.



V mém výběru jsem měla volnou ruku a dost štědré cenové rozpětí. Ale i tak nebyl vůbec lehký. Poměrně rychle jsem se rozhodla, že si vyberu obraz, konkrétně obraz na plexisklu, protože se dá lehce omýt. Ale mezi všemi motivy bylo opravdu těžké si vybrat. Zvažovala jsem mnoho variant a pořád se ne a ne rozhodnout, ale nakonec jsem neodolala fotografii spícího kotěte.

Následně jsem si obraz objednala, na čemž nebylo nic těžkého. V bočním menu jsem klikla na nastavit a koupit a tam jsem mohla specifikovat detaily na výrobku. V první řadě rozměr. Při čemž jsem se vlevo mohla podívat, jak by obraz v daném obrazu vypadal samotný i na zdi, což je další užitečná věc. Bez toho bych si pravděpodobně místo celého obrazu objednala jen jeho výřez.

Také jsem si mohla vybrat efekt. Což znamenalo buď černobílý nebo sépii. Já této možnosti sice nevyužila, ale řekla bych, ale jsem ráda, že jsem tu možnost měla.

Za příplatek jsem si pak ještě mohla zvolit montážní sadu. Tu jsem také nevyužila, jelikož jsem měla v plánu obraz přidělat jinak, ale opět je skvělé, že Pixers na své zákazníky myslí a dává jim možnost koupit si montážní sadu ihned, aniž by pak museli dlouho obíhat obchody a přemýšlet, čím mají obraz přidělat.

Pak už jen stačilo kliknout na koupit, zadat adresu a další údaje a bylo to, obraz byl objednaný. Takže skutečně nic těžkého. Všechno je přehledné a objednání skutečně trvá jen několik málo minut.



Následně už jen stačilo počkat, až obraz přijde. Popravdě jsem ho čekala koncem února, ale na to, jakou dálku musel urazit přišel rychle. Takže další plus pro tento e-shop je rozhodně za rychlost dodání.

Ale teď už se pojďme podívat na samotný obraz. Když jsem ho viděla na živo, byla jsem nadšená. Vypadá úplně stejně, jako na stránkách a byl naprosto bez chyby. Kvalita obrazu skutečně vyplnila má očekávání.


Ve své ložnici jsem měla jednu stěnu úplně prázdnou, tak jsem se rozhodla nainstalovat obraz tam. A můžu říct, že jsem udělala dobře. Je to tmavý obraz a na světlém podkladu krásně vynikne. Navíc je neskutečně roztomilý.

Pokud hledáte obraz, tapetu nebo nálepku do vašeho domu, neváhejte a zavítejte na Pixers. Mezi hromadou nádherných motivů si určitě vyberete, lehce objednáte, rychle dostanete skutečně to, za co si zaplatíte. Podle mého názoru lepší nabídku nenajdete.



Moc děkuji Pixers® za příležitost zrecenzovat něco z jejich sortimentu. 

A pokud hledáte něco na zkrášlení bytu, určitě koukněte na jejich stránky. 
Jsem si jistá, že si vyberete. 

7 komentářů:

  1. Obraz vyzerá naozaj krásne :-) Ja už by som ho v izbe nemala kam dať, celkovo asi žiadny obraz, ale je super, že ladia nálepky s obrazmi a ďalším tovarom :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi krásný obrázek, já také vybírala a zanedlouho o tom budu psát, můžeš kouknout na můj výběr :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Z Pixers pár produktů mám a jsem moc spokojená:). Vybrala jsi skvěle!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Ju vypadá krásně, rozhodně se kouknu na stránky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten vypadá opravdu moc hezky, zvlast pokud to je v poradne kvalite :-)

    OdpovědětVymazat
  6. O tomto eshopu jsem neslyšela a možná dobře pro mou peněženku =D =D Každopádně obraz je roztomilý.

    OdpovědětVymazat
  7. Obraz je moc super, i když já osobně bych si vybrala jiný motiv. Fajn recenze, popsala si v článku přesně to, co bych před nákupem ráda věděla. Děkuji ti, že si mě seznámila s tímto eshopem, vypadá fakt skvěle ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)