12. 11. 2016

Hodinky s motivem Eiffelovy věže

Po delší době pro vás mám recenzi, která není na knížky, nýbrž na hodinky. Které mi přišly od stránky Poštovné zdarma asi před dvěma týdny. Takže teď, po čtrnáctidenním nošení je ten pravý čas na to, abych se podělila o svůj názor.

Nabídka výrobků na recenzi byla tentokrát velká. Přesto, že jsem původně chtěla něco úplně jiného, nemohla jsem odolat hodinkám s Eiffelovou věží, které mi okamžitě padly do oka. Co na tom, že jsem hodinky vlastně nikdy nenosila? Změna je život.

Po rozbalení hodinek jsem na ně hodnou chvilku jen zírala. V tom momentě mi přišlo, že vypadají mnohem lépe než na obrázku. A stejného názoru byla evidentně i moje kočka. Ale než mi je stihla ukradnout, tak jsem si je připnula na ruku.



Začneme rovnou tím nejdůležitějším, strojkem. Kraje jsou ve zlaté barvě a aby toho nebylo málo, je posetý kamínky. Upřímně jsem se trochu bála, že to ve skutečnosti bude vypadat přepláceně, ale opak je pravdou. Vypadá to opravdu decentně a krásně.

Pod sklíčkem je pak na bílém pozadí s jemným zdobením Eiffelovka a dívka v růžových šatech. Musím se přiznat, že jsem na dívku úplně zapomněla a byla pro mě tedy docela překvapením. Hodinová a minutová ručička je bílá se zlatým okrajem a vteřinová je čistě zlatá. Čísla jsou pak černá a docela velká, ale pořád to působí decentním motivem a vůbec nezasahují do motivu. Navíc spolu s Eiffelovou věží tvoří kontrast k těm světlým barvám.

Jelikož se jedná o náramkové hodinky, tak nemůžu zapomenout ani na pásek, díky kterému drží hodinky na ruce. Vrchní strana je bílá s černými motivy, ale ukáže se i kapka růžové. Popravdě mi to připadá, jako kdyby na něj byly použity zbytky z něčeho jiného, ale vůbec mi to nevadí. Ke strojku se totiž skvěle hodí.

Nejvíc jsem se však bála, že hodinky na ruce nesnesu, což se mi stalo u několika náramků. Naštěstí je dolní strana jemná a příjemná. Bez problému jsem hodinky nosila celý den, aniž by mě ruka začala svědit nebo něco podobného.

Vždycky se snažím najít na věci aspoň jednu negativní věc, ale tady žádné vady nevidím. Dokonce byla nad baterkou fólie, aby se nevybíjela, dokud ji příjemce, tedy já, neodstraní. Je mi jasný, že někdo by se s tím neobtěžoval a nechal je běžet nebo by tam vůbec baterku nedal, takže další plus.

Přesto, že se mohou hodinky zdát na první pohled velké, nejsou ve špatném slova smyslu nijak výrazné. Je sice pravdou, že když jsem pracovala na počítači, musela jsem si je sundat, aby mi nepřekážely. Jenže já sundavám při práci na počítači všechny náramky a dokonce i některé řetízky. Takže pro toho, kdo je zvyklý psát s náramky by to nemělo být překážkou.

Jedná se o jemný a elegantní doplněk, který lze vzít skoro ke všemu. Samozřejmě, že nejlépe vypadají v kombinaci s černou nebo bílou, ale určitě se hodí i k červené, růžové, modré a šedé. A vzhledem k tomu, že jsou částečně „zlaté“ by se jistě hodily i ke žluté. Jen zelenou a oranžovou bych možná raději vynechala, i když při správném odstínu by se určitě daly sladit i s těmito barvami.

Jak už vám asi došlo, jsem z těchhle hodinek jednoduše nadšená. A tak poprvé po osmnácti letech nosím na ruce hodinky. Přiznávám, že je to spíše kvůli ozdobě, než proto, že bych potřebovala vědět kolik je hodin, ale i na to se občas podívám.

Pokud máte rádi věci s motivem Eiffelovy věže a potřebujete hodinky… nebo i když je nepotřebujete, ale zdá se vám, že je vaše ruka prázdná, tak tyhle jsou skutečně skvělé. Můžu vám je jen a jen doporučit.  


Za poskytnutí hodinek k recenzi děkuji stránce Poštovné zdarma.

10 komentářů:

  1. Hodinky vypadají moc pěkně :) Já mám zrovna na cestě od poštovného také hodinky, ale vybrala jsem ji klasické s černým páskem, aby se hodily ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapivě se i tyhle hodí ke všemu :D Ale já je chtěla hlavně kvůli vzhledu, než že bych potřebovala hodinky... no to mám mobil :D

      Vymazat
  2. Vyzerajú naozaj krásne a teší ma, že si s nimi spokojná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na hodinky moc nejsem, ale tyhle jsou překrásné, ani jsem si jich v nabídce nevšimla. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je na stránce hodně věcí :D Tady: http://postovnezdarma.cz/damske-hodinky-s-motivem-eiffelovy-veze-bila-barva-at-1

      Vymazat
  4. Taky nejsem moc na hodinky, ale tyhle jsou takové pěkné, jemné a na mě působí velice žensky :). Krásný výběr. Možná bych je dokonce i sama začala nosit :D

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hodinky spíš nenosím, ale tyhle vypadají doopravdy dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)