21. 11. 2015

Malá peněženka v podobě tygra

Třetí balíček od stránky postovnezdarma.cz proputoval opět celý svět. I když tentokrát asi vynechal Čínu, jelikož na něm nebyly žádné čínské znaky. A celkově mi přišel takový upravenější, než ten, ve kterém mi přišel náramek. I tak jsem ale hned věděla, co mě v balíčku čeká.

Podle nadpisu i podle obrázku už víte i vy, že se jedná o peněženku na drobné v podobě tygra. V nabídce byly i jiné motivy. Několik kočiček, gepard a lev. Ale gepard s lvem nebyly dostupní. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodla pro tygra, i když i peněženky s kočičí hlavou vypadaly nádherně.


Když jsem balíček otevřela, nebo spíše roztrhla, našla jsem tygří peněženku, která byla ještě jednou zabalena do zalepovacího pytlíku. V momentě, kdy jsem ji z něj osvobodila, jsem byla trochu překvapena. Na prezentačním obrázku mi totiž přišlo, že má takový plyšový design, ale skutečná peněženka ho neměla. Nejspíš to byl jen lom světla nebo tak něco. Hned jak jsem to pustila z hlavy, jsem si peněženku pořádně prohlédla a musela jsem uznat, že vypadá opravdu krásně. Navíc jsem byla mile překvapena tím, že je tygří hlava na obou stranách peněženky.

Nenašla jsem na peněžence jedinou vadu. Látka je bez poskvrnky a podšívka je pevná. Dokonce i zip funguje bez problému, čehož jsem se trochu bála. Navíc má u sebe i řemínek, aby se peněženka snadněji otevírala. Jediný problém je tedy to, že v balíčku bylo přeloženo jedno tygří ouško a zatím se pořádně nenarovnalo, ale to se za chvíli srovná.

Jsem doopravdy ráda, že tento výrobek mám. Je to kvalitní a vypadá to doopravdy dobře. Přesto, že je to primárně peněženka na drobné, tak mám pro ni jiné využití. Budu ji používat jako „peněženku“ na gumičky, sponky nebo třeba i náušnice, když mě z nich budou bolet uši. Dokonce jsem zjistila, že se mi do ní vejde i mobil nebo MP3 přehrávač. Takže opravdu šikovná věcička, která se pohodlně vejde do kabelky, batohu a vlastně i do kapsy.

8 komentářů:

  1. Ta peněženka je opravdu moc pěkná. :) Připomněla jsi mi, že bych měla napsat tu recenzi na sportovní kabelku... (a taky další recenze, hodnocení, já vím, já vím :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je :) Docela mě mrzí, že bych neměla využití pro všechny druhy :D To bys měla, a možná bych ti to i připomněla, ale stejně to neuděláš, když to zmíním :D

      Vymazat
  2. Já bych si ji asi pro sebe nevybrala, ale je moc hezká a užitečná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla omezené možnosti výběru, takže bych určitě asi dala přednost něčemu jinému. Ale tahle peněženka je opravdu pěkná a šikovaná :)

      Vymazat
  3. Je moc pěkná, ale asi bych ji úplně neunosila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ji asi dám do batohu a budu tam dávat menší věci jako gumičky :)

      Vymazat
  4. Pěkná je, ale já bych jí nevyužila, protože by se mi asi během pár dní ztratila, mám na to prostě talent! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se znám, tak ji nakonec také někam odložím a zapomenu kam :D

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář :)