5. 9. 2015

Hart of Dixie

Český název: Doktorka z Dixie
Původní název: Hart of Dixie
Žánr: Drama / Komedie
Země: USA
Délka: 42 minut
Rok: 2011 - ?





Opening je jednoduchý a hudba v něm skvěle vystihuje seriál. Konec openingu je u každé série trochu jiný, ukazuje nejdůležitější postavy v té dané sérii… nejdůležitější asi není to správné slovo, jednoduše ty, kolem kterých se to celé točí.


Zoey Hartová odjíždí do Bluebell v Albamě, kde má polovinu lékařské praxe. Jelikož je z New Yorku původně kardiochirurg bude se muset naučit komunikovat s pacienty jako praktická lékařka, což pro ni není zrovna snadné, jelikož všichni její pacienty až doteď byly pod narkózou. A kromě toho se naučit v Bluebell žít, se všemi vyjít… a pro někoho z New Yorku není lehké ani jedno.



Doktorka z Dixie je seriál ze života. Má v sobě všechno. Vztahy, které jsou dost zamotané a bláznivé, dále humor, napětí a zvraty. Takže jednoduše skvělý seriál. I když občas mám chuť některého z hrdinů praštit po hlavě, že to tak komplikuje.

Myslím, že dát seriálů plný počet bodů by bylo asi přehnané. Občas je to zamotané až moc a každý seriál má prostě nějakou tu chybku, díky které to není stoprocentní seriál. Ale rozhodně je to seriál, který za zhlédnutí stojí. Dokáže pobavit i rozčílit, stejně jako sám život. Navíc jako jeden z mála seriálů je podle mě ukončen přesně tak, jak by si každý, fanoušek přál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za krásný komentář :)