1. 6. 2016

Náhrdelník s lístečky

Občas jsem jako straka. Cokoliv blyštivého musím mít. Vlastně jen to hezké blyštivé musím mít. To vysvětluje, proč mám doma plno náhrdelníku, náušnic a náramků. A nebyla bych to já, kdybych se tu sbírku nepokusila rozšířit, zvlášť když mi do oka padl jeden opravdu krásný náhrdelník.

Jako obvykle mi náhrdelník přišel příšerné zabalený. Opravdu mi to připomíná extramini pytel na odpadky. Na druhou stranu to znamená, že když balíček zmokne, nijak to nepoškodí balení. Vlastně pokud by zmokl někde na cestě z Číny, vůbec bych si toho nevšimla.


Když jsem se zbavila příšerného pytlovitého obalu, byl náhrdelník zabalen ještě v jednom. Já tomu říkám řetízkový obal, protože jsou tak balené skoro všechny. Ten už vypadal mnohem lépe, ale jen v něm by se poštou rozhodně poslat nedalo.

Jenže obal stejně hned vyhodím. Záleží na obsahu. A musím říct, že ten stojí za to. Náhrdelník je složen z několika jemných řetízků, které mají rozdílné velikosti. Zhruba uprostřed je jeden silnější řetízek, na kterém jsou krásně vypracované lístky.

Svým designem se podle mě skvěle hodí k doladění jarních a podzimních outifitů. Dá se samozřejmě nosit v jakémkoliv ročním období, ať už jen tak ven nebo na nějaké formálnější příležitosti, ale přidání do jarních a podzimních outifitů je podle mě nejvhodnější.

Vlastně nemůžu náhrdelníku skoro nic vytknout. V lístcích jsou dírky, ale některé nejsou vyřazené, jen naznačené. Sice je to menší vada na kráse, ale pokud se náhrdelník neprozkoumává opravdu hodně z blízka a důkladně, nikdo si toho nevšimne.

Problémem však je, že mi náhrdelník leze na nervy. Vypadá doopravdy skvěle, ale problém přichází, když si ho chci vzít na krk. V podstatě trvá minimálně čtvrt hodiny, než se mi podaří náhrdelník rozmotat, aby mohl být výsledný efekt takový, jaký má být. Takže většinou to po chvilce vzdám a náhrdelník si nakonec vůbec nevezmu.  Což je opravdu škoda, jelikož na krku vypadá opravdu skvěle.

Ale když už ho rozmotám a dám ho na krk, objevuje se stejný problém. Vždycky se zamotá. Sice ne tolik, jako když je ve šperkovnici, ale je dost otravné ho pořád upravovat.


Přesto že se mi náhrdelník opravdu líbí, pravděpodobně ho nebudu nosit tak často, jak bych chtěla. Je mi to opravdu líto, ale to rozmotávání je hrozné. Chtělo by to na náhrdelník nějaký držák nebo prostě něco aby se nezamotával nebo aspoň ne tolik. Ale určitě ho nenechám jen tak ležet doma rozhodně ho budu ráda nosit, jen ne tak často, jako jiné náhrdelníky. A když zrovna bude ležet doma, vždycky s ním můžu provokovat kočku. Blýskavé řetízky se mu opravdu líbí, je jako zhypnotizovaný.



Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji stránce postovnezdarma.cz

6 komentářů:

  1. Vyzerá naozaj pekne, škoda toho zamotávania sa.

    OdpovědětVymazat
  2. woow, ten je úžasnej :D asi závidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys to musela rozmotávat, hodně rychle by tě závist přešla :D

      Vymazat
  3. Vypadá pěkně, já si vždy na takové pořídím krabičku, aby se mi nezamotával.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám krabičky i šperkovnici, ale na tohle bych musela mít nějakou obří a to by byl zase problém s uskladněním :D

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář :)