15. 4. 2016

Kosmetická taška s puntíky

Po delší době mi přišel další balíček od poštovného. A chápu, že balíček přicestoval až z Číny a to balení nemůže poštovné nijak ovlivnit, ale je to příšerné. Přijde mi to, jako kdyby mi někdo poslal pytel na odpadky. Naštěstí není důležité balení, ale obsah.

Přesto, že vstávám hrozně brzo ráno a ve stavu mezi spánkem a bděním nemám nejmenší náladu na líčení nebo další kosmetické úpravy, tak tu mám překvapivě plno kosmetiky. Rtěnky, stíny, řasenky, laky na nehty, krémy a další. Samozřejmě to všechno doplňuje sada štětců.


Je toho opravdu hodně, takže je jasné, že to sebou netahám všechno a často něco nepoužiji několik týdnů, ale někde to uskladnit jednoduše potřebuji. Takže něco mám v kufříku, laky na nehty mám v krabici a něco mám jen tak vyskládáno v polici. A právě to se mi nelíbilo. Potřebovala jsem něco, kam bych to mohla uklidit. Potřebovala jsem velkou kosmetickou tašku.

Jako obvykle začnu tím, čeho si všimnu nejdříve, tedy vzhledem taštičky. Bohužel si u tohoto výrobku nelze vybrat motiv, který by člověk chtěl, je to posíláno náhodně. A přesto, že jsem v ilustračních fotkách viděla motiv, který bych měla mnohem raději než tento, řekla bych, že na mě vyšel docela pěkný.

Taštička je černá s barevnými puntíky. A já jednoduše miluji puntíky. Nejsem si jistá od kdy, ale nějaká doba už to je. Na oblečení je sice nesnesu, ale doplňky s puntíky jsou skvělé. Asi by bylo mnohem lepší, kdyby byly puntíky jednobarevné, ale i když jsou ve více barvách, nepůsobí to špatně. Abych byla přesnější, jsou to růžové, červené, modré a žluté puntíky. Ta žlutá mi tam tedy trošku nesedí, ale nijak zásadně se to netluče.

Samozřejmě má taštička také ucho na nošení, které je velmi praktické. Už jsem viděla plno kosmetických taštiček, které ho neměli a nejspíš proto jsem si je také nepořídila. Když není na taštičce ucho, člověk pak neví, za kterou konec ji chytnout. Ale tahle ho naštěstí má, dokonce v černé barvě, která se k designu taštičky doopravdy hodí.

Uvnitř je taštička prostorná a přesto, že se mi ještě nepodařilo ji ušpinit stíny nebo rtěnkou, zdá se, že i dobře omyvatelná. Ale s jistotou to zatím říct nemůžu. Navíc má v sobě ještě takovou menší kapičku, která se vždycky hodí na nějaké drobnosti, které by se ve velké spoustě kosmetických výrobků mohly ztratit.

Bohužel tato kosmetická taška není bezedná jako Hermionina kabelka, ale i tak je tam prostoru více než dost. I když záleží na tom, co do ní člověk dá. Já jsem poslední dobou v jednom kole, tak jsem si tam ještě nestihla dát všechno, co chci, ale momentálně v ní mám dva velké tělové krémy, pár laků na nehty a několik rtěnek a skvěle se to tam vejde a ještě zbývá docela dost místa. Aspoň částečně jsem se tedy zbavila několika kousků kosmetiky, kterou jsem měla poházenou všude možně po pokoji.

Ale tato kosmetická taštička není vhodná jen k tomu, abych v ní uskladňovala kosmetiku, jelikož nechci, abych ji měla všude poházenou.  Určitě by se mohla hodit na různé výlety nebo na dovolenou. Díky její velikosti se tam vejde v podstatě cokoliv. Od líčidel, přes krémy až po základní hygienické pomůcky jako je třeba kartáček na zuby, pasta a zubní nit. I když mám dojem, že ústní voda by se tam asi nevešla, leda nějaká menší. Nebo když máte nějakou akci, jako například ples a potřebujete přesunout tucet líčidel přes půlku města, tak tahle kosmetická taštička je pro tento případ určitě vhodnou volbou.  

Je to prostě skvělá věc, kterou by měl mít každý, kdo má doma hodně kosmetiky nebo často jezdí na dovolenou či chodí na slavnostní akce. U mě se taštička nebo spíše taška rozhodně neztratí a jsem si jistá, že vždycky budu mít nějakou kosmetiku, kterou do ní budu moci uložit. I když je pravdou, že taštička nemusí být použita jen na kosmetiku. Sice to má v názvu, ale pokud chcete, můžete si v ní uskladňovat třeba výtvarné potřeby nebo třeba hračky z Kinder vajíček. Možnosti jsou nekonečné.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji stránce Poštovné zdarma.




8 komentářů:

  1. Vyzerá naozaj pekne a prakticky, verím, že ju dobre využiješ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě :D Takobéhle tašky u mě vždycky najdou využití :D

      Vymazat
  2. Vypadá pěkně a velmi praktický. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, ale já na ty puntíky moc nejsem, ale podle fotek asi moc praktická spíše nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží jak pro koho. Kdybych v ní měla věci, které používám další den a musela bych je pracně hledat, tak asi ne. Ale já tu mám spíše produkty, které jsem zatím ani neotevřela.

      Vymazat
  4. Jo, to mi připomíná, že bych asi taky potřebovala nějakou novou kosmetickou taštičku. :D Ta stará je už skoro zlikvidovaná... :D Já se nemaluji nikdy... mám v ní řasenku, tuším i nějaký lesk, laky na nehty, oční stíny, ale kromě toho pastu na zuby a kartáček a hřeben (to kvůli tomu, že jsem na koleji a tady bych to asi jinde neuskladnila) a ze všech těch věcí je asi zřejmé, které používám nejvíc... :D Včera jsem měla chuť se nalíčit, ale pak jsem si to rozmyslela. :D Ne, já to na sobě nesnesu, připadám si pak falešně, jako kdybych něco skrývala... :D
    Ale tahle taštička je moc pěkná. :) I když od poštovného si ji asi nekoupím, musela bych platit přes účet a to se mi nechce...

    Však u recenze na polštář jsem psala: "Pokud chcete originální balení zásilky, objednávejte u poštovného." :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co ti brání? Kup si ji :D A vidíš tohle použití jsem si ani neuvědomila :D Já si nepřipadám falešně, jen na to nemám čas nebo jsem moc unavená, takže bych si určitě protřela oči a bylo by to :D

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář :)