2. 3. 2017

Cat lover's problems




Před několika měsíci jsme s Kate zveřejnily první část Book Blogger Problems. Jak jsme zjistily, tak se vám tyto články docela líbí a tak jsme se rozhodly pro další podobnou sérii.

Jelikož jsme s Kate hrdé majitelky koček, které milujeme, rozhodly jsme se zaměřit tyto články právě na ně. Každý milovník koček ví, že kočka je sice nehorázně roztomilá, ale soužití s ní nám přináší kromě velké dávky štěstí i plno problémů. A právě o nich to bude.

Stejně jako Book Blogger Problems jsou udělané ve formě obrázků, za jejichž tvorbu je odpovědná samozřejmě Kate. A rozhodli jsme se, že Cat lover´s problems budeme zveřejňovat ve čtvrtek každý týden. Ale nebude to natrvalo. Jakmile dostaneme další nápady k BBP, budou se tyto dvě série střídat.

Oproti předchozímu projektu je tady menší změna. Kate přijde, že by se tyhle problémy hodily víc na Wattpad a tak jsme udělaly kompromis. Budou jak na našich blogech, tak na našich Wattpad účtech, takže pokud byste je radši četli na Wattpadu, můžete. Budou vycházet úplně stejně jako na blogech.


Doufám, že se problémy budou líbit, především všem milovníkům koček, a napíšete nám, jestli máte se svými čtyřnohými miláčky podobný problém.

2 komentáře:

  1. Síce nie som majieľkou mačky, každopádne som zvedavá na všetky tie problémy a verím, že ma mnohé pobavia :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)