13. 2. 2017

Taška s kočičkou

Po delší době mám pro vás recenzi, která nemá nic společného s knihami. Jedná se o recenzi na látkovou tašku, kterou jsem získala od Poštovného zdarma. Většinou si sice nechávám aspoň týden, abych si ujasnila, co v recenzi zmínit, ale tady jsem to věděla v momentě, kdy jsem tašku vybalila.

Opravdu dlouho jsem se rozhodovala, co si z nabídky vybrat. Nakonec jsem to zúžila na dvě věci - buď kobereček, nebo tašku s kotětem. Přesto, že mám tašek opravdu velkou hromadu, tak jsem nakonec neodolala a vybrala si tašku.



Jak můžete vidět, jedná se o bílou pruhovanou tašku. Pruhy jsou jak na přední, tak na zadní straně, ale na přední je doplňuje již zmíněná kresba kočky. Uši jsou pak v černé. Přesto, že je tento design dost jednoduchý, vypadá skutečně pěkně. Rozhodně je to to pravé pro milovníky minimalismu.

Už na první pohled je poznat, že je taška ušita z opravdu silné látky, která toho hodně udrží. Ze stejně silného, možná trochu silnější materiálu jsou i uši, které mají akorát tak správnou délku na přehození přes rameno.

Hodně se mi na této tašce líbí, že má i zip, který je navíc barevně sladěn s taškou, takže se nemusím bát, že by mi omylem něco vypadlo. Po otevření je vidět bílý vnitřek tašky a také velký úložní prostor. Nejedná se o kabelku, takže má jednu velkou kapsu, ale k ní má i malinkou kapsičku, která může sloužit třeba na mobil. Ale ta už zip bohužel nemá.

Když o tom tak přemýšlím, není na tašce nic špatného. Jistě by tu mohl být ještě zip k té malé taštičce, ale to je detail. Pravdou je, že díky bílé barvě se může snadno ušpinit, ale tohle riziko je tu u všech světlých barev, takže pokud ji nebudu nosit do lesa, což nemám v plánu, neměl by to být problém.

Osobně mám moc ráda látkové tašky, nejčastěji v nich nosím hromady knih. Látkové tašky mají tu výhodu, že je žádný roh neprotrhne a proto je tak ráda používám. Látka této je opravdu silná a něco mi říká, že ji budu využívat hodně často.


Já vám mohu tuto tašku jen a jen doporučit. Rozhodně je ekologičtější než igelitky ze supermarketu, udrží mnohem těžší věci bez toho, aby se po jednom použití zničila, má praktický zip a navíc moc hezký design, který potěší každého milovníka koček.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji stránce Poštovné zdarma.
Tašku můžete zakoupit ZDE.

5 komentářů:

  1. Je krásna a páči sa mi, že napriek motívu mačičky nie je infantilná ani gýčová, páči sa mi práve tá jednoduchosť :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta je parádní! :) A přesně, látkové tašky používám na knihy, sešity, i menší nákupy...až se kolikrát divím, kolik toho taková taška vydrží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž látkových tašek je mi fakt záhadou. Já mám většinou rameno úplně v háji, ale taška nemá po hromadě knih nebo nákupu nejmenší kosmetickou vadu :D

      Vymazat
  3. Ta je krásná, ani jsem si jí v nabídce nevšimla, každopádně je fakt, že na nošení knih nebo knihy by se mi také hodila. Rozhodně o ní popřemýšlím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny látkové tašky jsou skvělé. Některé jsou pevnější, některé méně, ale rozhodně vydrží hodně. A přesto že je tahle skutečně nádherná, tak kdyby už náhodou nebyla k dostání, určitě objevíš v nabídce jinou :)

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář :)