4. 2. 2016

Eye Candy

Český název: ---
Původní název: Eye Candy
Žánr: Thriller/ Detektivní
Země: USA
Délka: 42 minut
Rok: 2015






V poslední době mám pocit, že už nemá cenu psát něco k openingu. Hodně seriálů má opening dost odfláklý, včetně tohoto. Je to jen černá obrazovka s nápisem Eye Candy a to mi moc jako opening nepřipadá.

Lindy je svou kamarádkou přihlášena na Flirtural pod přezdívkou EyeCandy. Tam ji ale objeví sériový vrah, který je jí posedlý. A jelikož je Lindy neodbytná, začne případ sériového vraha řešit spolu s policií v kyberoddělení. Je dost nápomocná, protože je to skvělý hacker. Ale případ flitrual vraha není jediným, který bude řešit.


Na Eye Candy jsem se začala dívat ze dvou důvodů. Jeden z nich byl ten, že jsem o seriálu našla článek, kde bylo napsáno, že je to podobné jako Pretty Little Liars, ale lepší. Nebo ne lepší, spíš drsnější. A pak v hlavní roli je moje oblíbená herečka a zpěvačka Victoria Justice, která se na tu roli překvapeně opravdu hodí.

Předlohou pro seriál je kniha Eye Candy od R. L. Stine. Tuhle knihu bych si opravdu moc ráda přečetla, protože seriál mě opravdu nadchnul. Jenže bohužel v česku nevyšla a docela dost pochybuji o tom, že někdy vyjde.


Seriál jsem si zamilovala. Na každý díl jsem se přímo třásla a každou chvíli se koukala, jestli už nejsou titulky. Jediná vada, kterou seriál má, je ta, že je jen jedna série. Upřímně nechápu proč.  Zasloužil si i druhou a to rozhodně víc, než některé jiné seriály, které znám. Ale i tak bych doporučila se na Eye Candy podívat. Je to doopravdy úžasný seriál.

2 komentáře:

  1. Seriál neznám, vypadá sice zajímavě, ale já mám už tak pořádně dlouhý list seriálů ke shlédnutí, takže zatím asi tento přidávat nebudu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)