6. 9. 2015

Selfie

Český název: ---
Původní název: Selfie
Žánr: Komedie
Země: USA
Délka: 22 minut
Rok: 2014





Opening jsem si zamilovala. Grafická stránka openingu není špatná, ale nejlepší je písnička. Ta je vážně dokonalá a řekla bych, že seriál i vystihuje. Jediné co mě mrzí je to, že je opening tak krátký, ale je to opening ne muzikál.


Elizu nezajímá nic jiného než to, aby vypadala perfektně, měla co nejvíc přátel a co nejvíc liků. Jednoho dne jí ale dojde, že přijmout přátelství neznamená získat nového přítele. Snaží se změnit, míň myslet na sebe, a s tím ji pomáhá její kolega Henry. Ale Elize trvalo dlouho, než se stala osobou, kterou je a proměna na obyčejného člověka nejspíš nebude úplně snadná.


Když to vezmu z logické stránky, nevěřím, že by někdo jako Eliza existoval i v reálném životě. Oprava, určitě existuje plno podobných lidí, ale určitě ne takových jako ona. Nikdo takový by se nedokázal uživit, když pečuje v podstatě jen o svůj vzhled a o to, aby byl co nejznámější, a jinak je mu úplně všechno fuk. Takový člověk už by byl dávno na ulici a umřel hlady, jelikož by všechny peníze, co by si vyžebral, dal za make-up.

Celkově se od toho nedá očekávat nic extra, ale je to krátké a vtipné. Pokud potřebujete zvednout náladu, je to ta pravá volba. Smích je jednoduše v ceně.

Bohužel mělo Selfie malou sledovanost a už během vysílání se to přesunulo z televize na stránku televizní stanice, jestli se nepletu. Druhé série se tedy nedočkáme, což mě opravdu mrzí. I když to neskončilo tak, jak jsem od začátku chtěla (a myslím, že i všichni ostatní) tak to skončilo nadějí, že by to tak mohlo skončit později. Jenže naděje je na nic, když není nejmenší šance na obnovení pro druhou sérii. Sice to vážně nebylo extra promyšlené s bůh ví jakým dějem, ale vážně to pobavilo a uvolnilo. Je škoda, že se druhá série nekoná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za krásný komentář :)