9. 2. 2017

Seriálová hodinka #3



Younger - 1., 2. & 3. série



Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od o poznání mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starosti její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že je jí méně než třicet. Liza brzy poté získá práci jako asistentka Diany, která ji přidělí jako parťačku ke spolupracovnici Kelsey.




Bez mučení se přiznávám, že jsem se na seriál začala dívat především kvůli tomu, že jednou z hereček je Hillary Duff. Pravdu však je, že jsem si seriál zamilovala po shlédnutí prvního dílu. Je to originální seriál, který je opravdu dobře vymyšlený. Jsou v tom lži, intriky, láska, přátelství, tajemství, humor, prostě všechno. Navíc hlavní hrdinka pracuje ve vydavatelství, což je za mě další plus. Opravdu tenhle seriál miluji a hrozně se těším na čtvrtou sérii. Takže rozhodně doporučuji všema deseti.

Superstore - 1. série



Komedie z prostředí velkého nákupního centra. Schází se tu unikátní mix zaměstnanců - od čerstvých nováčků plných optimismu a očekávání, přes veterány, kteří zažili snad již vše, k pomíjivým letním brigádníkům a stálým manažerům... Všichni společně každý den čelí návalu zákazníků, kteří jsou na lovu po největších slevách a skvělých akcích.


Další seriál na který jsem začala koukat kvůli herci, překvapivě herci, jehož jméno si ani nedokážu zapamatovat. Nemůžu říct, že by byl Superstore nějakou bombu. Je to humorné, ale jinak nic moc. Pokud chcete něco nenáročného u čeho si odpočinete, trochu se zasmějete, tak Superstore není špatnou volbou. Na oddech je to dobré, ale nečekejte Žádné hluboké myšlenky nebo extra zajímavý námět. Jsou mnohem lepší seriály.

Awkward - 1. série


Tento komediální seriál s prvky dramatu přináší zajímavou sondu na konflikty, chaos a humor, jež z pohledu 15leté Jenny definují život mladého člověka. Té se život obrátí naruby ve chvíli, kdy je díky nedorozumění obyčejná nehoda prezentována jako její pokus o sebevraždu. 

Příběh je vyprávěn přímo Jennou prostřednictvím jejího blogu, který se jmenuje "Awkward". Vše se odehrává po zmíněné nehodě a divák je svědkem Jennina každodenního boje se všedními problémy, ale především se stigmatem, které na ní ulpělo.


Awkward je zase humorný seriál, kde se řeší vážné věci. Nebo to aspoň ze začátku připadá. Abych byla upřímná, tak mi to celé přijde trošičku přehnané. Neumím si představit, že by to takhle fungovalo v reálném životě. Ale opět je to skvělý seriál na oddech, podle mě i mnohem lepší než již zmínění Superstore. Vadou však je, že hlavní postava je na facku. I když je to jen první série, možná v jiné bude rozumnější. Každopádně můj názor po shlédnutí první série je takový, ale nemyslím si, že se nějak výrazně změní po shlédnutí dalších sérii, každopádně vás budu informovat.

Anotace k seriálům jsou zkopírovány ze stránky serialzone.cz


9 komentářů:

  1. Znám všechny, každopádně Awkward jsem zatím nezkoušela a ani nevím, jestli někdy vyzkouším. Superstore jsem zkusila, ale nějak mě to nechytlo. Zato Younger miluju a souhlasím, je to parádní seriál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se dostávám v Awkward čím dál dál, začíná to být mnohem lepší a zajímavější. Rozhodně jsou lepší seriály než Superstore, ale já to beru prostě jako oddechovku. Younger je prostě jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděla. Chce to další sérii!

      Vymazat
  2. Žádný ze seriálů neznám a v posledních dnech na mě dolehla seriálová nouze, takže se "nemám" na co dívat. Děkuju za tipy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovou nouzi jsem nikdy nezažila :D Můj Watchlist je nacpaný k prasknutí a vždycky, když si myslím, že už se aspoň o trochu zmenšil, narazím na dalších deset seriálů, které musím nutně vidět :D

      Vymazat
  3. Ani jeden ze seriálů jsem neznala, ale nevypadají vůbec špatně :) Vyzkouším :) Děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám, ale nejzajímavější se mi zdá Younger, určitě se na něj časem kouknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Younger je rozhodně nejzajímavější. Určitě koukni, neuděláš chybu :)

      Vymazat
  5. Younger musím rozhodně vidět.=D Moc mě zaujal a hraje tam Hillary. =D
    Ostatní neznám a tolik mě nezaujali.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)