24. 1. 2016

Ještěrka s kamínky

Docela mě zaráží, že vždycky, když mi přijde něco ze stránky Poštovné zdarma, je to úplně jinak zabalené než předchozí balíček. Někdy je to zabalené pěkně, ale jednou vypadal balíček dost divně. Ale tentokrát jsem měla náušnici zabalenou v malé žluté obálce. Ale i kdyby nebyla zabalená hezky, tak přeci záleží hlavně na obsahu ne?

Jak už vám nejspíš napověděl název článku a první odstavec, objednala jsem si náušnici ve tvaru ještěrky. Tato náušnice byla v nabídce ve dvou provedených. Ve stříbrné a zlaté. Dost jsem uvažovala, která barva bude lepší, ale nakonec jsem zvolila stříbrnou. Ne proto, že by zlatá vypadala nějak zle, ale jednoduše se ke mně stříbrná líp hodí.

Jak můžete vidět na fotkách (Aspoň doufám, že je na nich něco vidět. Dost blbě se to totiž fotí, když je to tak lesklé.) ještěrka je velice elegantní, posetá kamínky. U hlavičky má „šroubek“ který se zasune do dírky. Sice to nemá nic, čím by se dalo zajistit, aby náušnice nespadla, ale nemyslím si, že je to nutné. „Šroubek“ je totiž zkosený a tak náušnice vždycky zůstane v uchu.

Tedy zůstane v uchu dolní částí. Ještěrka má přizpůsobený ocas tak, aby se dal dát za ucho a tak náušnice pevně držela. Bohužel to moc pevně nebylo. Sice mi tam chvilku vydržela, někdy i dokonce několik hodin, ale pak když jsem se třeba ohnula pro něco na zem nebo prostě po nějakém čase se mi ocas z ucha vyhákl. Náušnice sice nespadla díky upevnění na dolní části ucha, ale dost to bolelo.

Nemám s náušnicemi tohoto typu zkušenosti, ale řekla bych, že bych musela být úplně pitomá, abych ji nenasadila správně… několikrát za sebou. Podle mě by to chtělo nějak opatřit ocas proti tomu, aby se z ucha nevyvlékl, i když je pravda, že netuším jak.

Když si odmyslím, že mi z náušnice pak týden bolelo ucho, tak se mi líbí. Je krásná, elegantní, jednoduše skvělý doplněk. Ale bohužel je náušnice vhodná spíše na chvilkové nošení, na efekt. Třeba na nějaké fotografie. Právě to je moc velká škoda, protože bych ji opravdu ráda nosila hodně často, ale pokud nechci, aby mě v jednom kuse bolelo ucho, nemůžu.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji stránce Poštovné zdarma.


8 komentářů:

  1. Vlastně mě tahle náušnice pořádně nezaujala... dříve jsem nosívala náušnice často, teď už vůbec - ale teď mě zrovna napadlo, kam jsem jedny náušnice schovala, že bych jim zase někdy dala šanci... :D Jen mě tak napadá, že by mohla být akorát větší velikost náušnice, aby ti z ucha nepadala, ale spíš bych řekla, že je na nějaký ples, než na každodenní nošení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši :D Já tu mám těch náušnic tolik, že kdyby se mi jedny ztratily, všimla bych si toho za hodně dlouhou dobu :D

      Ne, má to být na běžné nošení. Jen mi to prostě padá :D

      Vymazat
  2. Vyzerá skutočne krásne :-) Ja mám tiež jednu náušnicu takého štýlu - zlatého draka :-) Nosievam ju síce iba občas, ale páči sa mi ako takéto náušnice vyzerajú. Škoda, že ťa z nej bolí ucho :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se právě také líbí, jak vypadají. Ale vážně by to chtělo vymyslet něco, aby mi to nepadalo...

      Vymazat
  3. tak ta ještěrka je úžasná :) takový typy náušnic se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle náušnice se mi hrozně líbí. Jen je škoda, že říkáš, že tě pak bolelo ucho.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jedna náušnice, to je účel :D A ono mě z toho bolí, protože mi to furt padá...

      Vymazat
    2. Ja vim, myslela jsem jako náušnice tohoto typu :D njn, je to škoda

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář :)