21. 9. 2015

Teen Wolf TAG

Původně jsem uvažovala o tom, že bych dnes zveřejnila recenzi, ale nakonec zvítězil Teen Wolf TAG, který jsem našla ZDE. A může obsahovat spoilery, protože TAG bez spoilerů skoro nejde.


1. Jak si objevila Teen Wolf?
Teen Wolf jsem objevila v době, kdy jsem ještě moc seriálů s titulky nesledovala. Myslím, že Teen Wolf byl třetí v pořadí. Jako první bylo The Vampire Diaries a pak Pretty Little Liars. No, a právě když jsem dokoukala sérii PLL, která byla jako poslední natočená, všimla jsem si na jednom blogu Teen Wolf. Téma vlkodlaků mě zaujalo a tak jsem neváhala a začala sledovat. Jsem doopravdy moc ráda, že jsem na seriál tehdy narazila. I když je pravda, že bych na něj nakonec narazila stejně.

2. Nejoblíbenější postava?
V Teen Wolf je mnoho skvělých postav. Isaac, Scott, Malia, Lydia, Parrish, Derek, Cora… ale pravdou je, že i když je mám hodně ráda, blednou v porovnání se Stilesem. Stiles je naprosto úžasný. Ty jeho hlášky jsou prostě dokonalé a bez něj by Teen Wolf nebyl tak skvělý seriál. Navíc vypadá vážně skvěle… teda když pominu první série, tam má hrozný vlasy.


3. Nejnenáviděnější postava?
Je hodně postav, které nemám zrovna v lásce, ale vždycky jsem s postupem času nějak změkla a aspoň trochu si je oblíbila. Ale tohle v žádném případě nehrozí u Thea. Jeho jediný plus je vzhled. Jinak je to záporák všech záporáků. Snaží se zničit úplně všechno, ale to by nebylo tak hrozné. To nejhorší na tom je, že se mu to daří. Doufám, že ze seriálu odejde co nejdříve.

4. Nejoblíbenější epizoda
Upřímně nevím, jak se která epizoda jmenuje, ani číslo epizody ve které se stalo tohle a ve které tamto. Ale moje nejoblíbenější epizody jsou ty, kde se vyskytuje Stiles a Malia. Takže nejoblíbenější je asi epizoda třetí série, kdy byl Stiles ještě temnou Kitschune a byl spolu s Malií v Eichenově domě. Aneb scéna ve sprše a na gauči.



5. Nejoblíbenější pár?
Tuším, že po předchozí otázce bych na to nemusela ani odpovídat. Jak jste si určitě domysleli mým nejoblíbenějším párem je Stalia. Ti dva jsou spolu jednoduše dokonalí. Stilesův humor a Maliin cynizmus k sobě skvěle ladí. A hned po nich mám nejradši Aidena a Lydii, ale všichni víme, jak to s nimi skončilo.

6. Která epizoda pro tebe byla nejděsivější?
Tak tohle dokážu říct naprosto přesně. Byly to první dvě epizody z páté série. Prostě jsem to nechápala a celé to vypadalo, jako kdyby se měl celý seriál celý tým rozpadnout. Navíc ta vrtačka u hlavy… jo jednoznačně tohle bylo nejděsivější. Ale možná mi to tak přijde jen proto, že to mám v živé paměti.



7. Co sis myslela o seriálu, než jsi ho viděla a změnila jsi poté názor?
Upřímně netuším, jak mám tohle vědět. Teen Wolf sleduji už pár let a tak si opravdu nepamatuji, co jsem si o něm myslela a jestli jsem změnila po zhlédnutí názor. Ale tuším, že ať jsem si myslela cokoliv, skutečnost to naprosto předčila.

8. Viděla jsi film Teen Wolf?
Zatím jsem ho neviděla. Vím, že existuje a mám v plánu si ho časem pustit, ale přiznávám, že se do toho zrovna nehrnu.


9. Nějaké odhady k budoucím dílům?
Jsem si jistá, že to bude zajímavé a hlavně moc složité. Zdá se mi, že se Theovi podařilo všechny navést proti sobě a tak budou muset zase nalézt důvěru k sobě a nějak se zbavit Thea. A nejen jeho, ale i dalších problémů, kterých jistě nebude málo.

10. Nejoblíbenější série?
Moje nejoblíbenější série je rozhodně třetí, přesněji druhá část třetí série. Rozhodně za to může fakt, že se Stiles konečně dostal do popředí. A našel si holku. A měl mnohem lepší vlasy. Prostě Stilesova série je nejlepší.


11. Nejoblíbenější scéna?
Samozřejmě, že všechny Stalia scény a vlastně všechny scény se Stilesem, ale hodně dobrá je ta, jak Stiles spoutává Maliu kvůli úplňku a do toho tam vejde jeho otec. Ta je úžasná. Ale popravdě, tady jsou skoro všechny scény úžasné.

12. Co by sis přála, aby se stalo?

V první řadě bych chtěla, aby zmizel Theo a všichni si zase věřili. Stiles zůstal s Maliou, Scott s Kirou a jelikož už bohužel není Aiden živý, tak aby se Lydia dala dohromady s Parrishem. Ale hlavně, aby se vrátil Isaac a Derek. Bez nich dvou to jednoduše není ono.


10 komentářů:

  1. Seriál nepoznám, takže tento tag by nebol pre mňa, každopádne zaujímavý a dobré otázky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci taky zpátky Isaaca a Dereka :D ... a vůbec všechno co jsi řekla, je téměř podobné jako v mojí hlavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. To je skvělý tag. =) Koukám, že Stiles prostě vede. Naprosto tě chápu. je to super postava a myslím si i že ten herec, Dylan má dobře rozdělanou kariéru. =)
    Mezi mé postavy, které nemusím rozhodně patří Theo ale já moc nemusím ani Kiru. Ale to je spíš tím, že mi přijde, že po smrti Alyson Kira zabírá její místo, jakoby ji tam nastrčili. Navíc si jsou docela podobné, když neberu to že je Kira korejka.
    Já bych docela ráda viděla i pár Lydie a Stiles i když vím že to asi nehrozí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutně vede :) Jo souhlasím, Dylan je skvělej :)
      Přiznávám, že nejsem zrovna její fanynka, ale nic proti ní nemám...
      Dřív jsem ho taky chtěla vidět, ale popravdě se mi k nim mnohem víc hodí Malia a Parrish. I když kdyby žil Aiden, ten by byl pro Lydii nejlepší.

      Vymazat
  5. No jo, to mi zase připomíná, ze musím seriál poradně začít sledovat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já tenhle seriál zbožňuju. :) A Stiles je rozhodně nejlepší postava. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)