31. 1. 2024

Boj za lásku

Bear by nejraději utekl z vězeňské cely. Ne kvůli nebezpečným mužům, kteří ho chtějí zabít. Kvůli ní. Kvůli Thie. Zatímco on trčí za mřížemi ona je venku mimo jeho dosah. Chce ji ochránit, ale nemůže. Naštěstí není Thia dívka, která by jen seděla a čekala, až ji někdo zachrání. Ona bojuje.

Autorčin styl psaní se od prvního dílu nezměnil. Pořád je čtivý, a když se ke slovu dostanou postavy, neberou si servítky, díky čemuž je vzhledem k tématu i autentický. Ale především je jak styl psaní, tak příběh, neuvěřitelně návykový. Stačí jedna stránka a člověk nechce už nikdy přestat číst.

Příběh začíná ve stejném dramatickém okamžiku, ve kterém skončil v předchozím díle Psanec. A tenhle náboj si udržuje v podstatě celou knihu. Děj je skvěle promyšlený a nechybí v něm spousta akce a nebezpečí, ale ani erotika a láska. Je to zkrátka perfektně vyvážená kombinace všeho, kterou jsem hltala se zatajeným dechem. Navíc si autorka zahrávala s mým křehkým srdcem a připravila v knize mnoho nervy drásajících situací a překvapení. U T. M. Frazier bych ostatně ani nic jiného nečekala.

Už jsem to zmiňovala u recenzí na předchozí díly, ale musím to zopakovat. Zbožňuji autorčiny postavy. Jsou popsané do hloubky a mají opravdovou osobnost, která je neskutečně složitá a zajímavá. Nic v téhle knize není jen povrchní a postavy už vůbec ne.

Vyvrhel je další dokonalá kniha od T. M. Frazier, kterou jsem si neskutečně užila a rozhodně jsem ji nečetla naposledy. Momentálně ale doufám, že brzy vyjdou další knihy ze série, protože tahle autorka je návyková a jedna kniha od ní zkrátka nestačí. Vlastně jakékoli množství knih od ní nestačí, budu chtít stále víc a víc.

Za poskytnutí knihy k recenzi a návrat do této temné stránky světa děkuji e-shopu Megaknihy a nakladatelství Ocelot.
Na stránkách e-shopu Megaknihy můžete zakoupit jak knihu Vyvrhel, tak předchozí díly z této série.
Na stránkách nakladatelství Ocelot se můžete podívat na další vydané a připravované knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za krásný komentář :)