24. 5. 2017

Kapesní hodinky se sovičkou

 Přesto, že mě většina lidí v mém okolí vidí pouze jako holku, která se nezajímá o nic jiného, než o knihy, není to pravda. Mám mnoho zájmů, jen je všechny nestíhám. Jedním tím zájmem je sbírání, krásných věcí. Moje sbírky jsou hodně rozdílné a často se prolínají. Jednou z těchto sbírek je soví sbírka a druhou je sbírka šperků, z nichž jsem některé ještě ani neměla na sobě. A do obou zapadají kapesní hodinky se sovičkou, jenž jsem si vybrala na recenzi od poštovného zdarma.

Tyto hodinky jsou k dostání na internetových stránkách pouze ve stříbrném designu, ale v nabídce je mnoho barev křídel. Černá, červená, bílá, zelená, fialová, růžová, modrá nebo žlutá. Z této barevné škály si určitě vybere každý. Já jsem zvolila sovičku s fialovými křídly, jelikož je to moje nejoblíbenější barva a v kombinace se stříbrným designem vypadá skvěle. 

Přesto, že prvotní funkce tohoto šperku jsou kapesní hodinky, já je mám v plánu využívat spíše jako náhrdelník, s čímž nebudou žádné problémy. Řetízek má perfektní délku, takže ho lehce přetáhnu přes hlavu a navíc má i zapínání, takže předpokládám, že výrobci s tímto použitím počítali.

V základní poloze máme sovičku, se složenými křídly. Kvůli hodinkám se jedná o trochu mohutněší přívěsek, než na které jsem zvyklá, ale to vůbec nevadí. Kromě barevných pírek na křídlech mě na této sovičce nejvíce zaujaly oči. Ty jsou opravdu výrazné a připomínají mi ty, jež mají animované postavičky. 


Když sovičku zatáháme za uči, křídla se rozevřou a odhalí jednoduché a elegantní bílé hodinky s černými číslicemi a abych byla upřímná, tak s roztaženými křídly vypadá snad ještě lépe než se složenými. Jediný výtka kterou mám, je právě to otevírání křídel. Jedno jde otevírat jako po másle, ale to druhé jde trošku ztuha. Není to však žádná extra velká vada a určitě bude stačit křídlo trošinku promazat a všechno bude fajn.

Tyhle kapesní hodinky, jež se dají použít i jako náhrdelník, kombinují pěkné s užitečním. Můžete s nimi doladit svůj outfit a zároveň se vždycky můžete podívat, kolik je hodin, aniž byste museli mít na ruce hodinky nebo vytahovat mobil. 


Jelikož jsou šperky se sovičkami těmi, jenž nosím nejčastěji, nepochybuji o tom, že bude častodoplňovat některé z mých outfitů. Ale jelikož mám pokoj laděný do fialova, ve chvílích, kdy ji nahradí nějaký jiný šperk, bude pověšená pěkně na očích, abych se mohla kochat.

Pokud máte rádi sovičky, můžu vám s klidným svědomím tento šperk doporučit. I když zrovna nepotřebujete kapesní hodinky, skutečně skvěle poslouží jako náhrdelník nebo jen jako součást výzdoby. Využítí jsou skutečně rozmanitá.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji www.postovnezdarma.cz 
Kapesní hodinky můžete zakoupit zde. 

5 komentářů:

  1. Také ho mám!!! Od jedné úžasné knihomoloky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak tie vyzerajú naozaj veľmi pekne a je super, že k tej striebornej sa dajú doladiť aj iné farby :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ju, tak ta jsou velmi velmi pěkné.

    OdpovědětVymazat
  4. Super - pekné aj praktické! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)