25. 8. 2016

Book Blogger Problems

Určitě jste narazili na plno článků s dívčími problémy, s problémy teenagerů, fandů toho či tamtoho nebo problémů knihomolů. My s Kate nejsme o moc více originální a vymyslely jsme něco podobného. Ale přesto si myslíme, že o těchto problémech zatím nikdo nepsal. Nebo jsme o ničem takovém zatím nečetly.

Jedná se o problémy, které se nám s Kate stávají v jednom kuse a nedivily bychom se, kdybyste to měli stejně. Jaké to jsou problémy? Naše typické - problémy knižního bloggera.

Proto můžete od září čekat každý čtvrtek jeden problém knižního bloggera. Jsme si jisté, že se v nejednom najdete také.

A kolik těch problémů bude? Myslíme, že vždycky se vyskytne nějaký nový, takže problémy budou pravděpodobně tak dlouho, dokud vás bude bavit je číst. A my doufáme, že vás to bude bavit opravdu dlouho. Vymyslet problém knižního bloggera není vůbec těžké, ale zformulovat ho tak, aby se to vůbec dalo pochopit, to už je docela oříšek. Snad se tedy naše bloumání nad správnou formulací vyplatí a budete mít tyto články rádi.

10 komentářů:

  1. Je to naozaj super nápad a už sa teším na to aké všelijaké problémy nájdete :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se na to těším! Opravdu dobrý nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) Jsem zvědavá, co řekneš na první příspěvek :)

      Vymazat
  3. Stejně jako jsem psala Kate: Už se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Promiň, že tento komentář nebude mít nic společného s článkem. Chci jenom oznámit, že ruším SB. Na tvůj blog se budu snažit chodit i dál, ale už prostě nemám tolik času a obecně mi přijde, že systém SB už teď moc nefunguje. Kdo na můj blog chce chodit, tak na něj chodit bude :)
    Ještě jednou se omlouvám.

    OdpovědětVymazat
  5. vůbec nevím, co si pod tím představit teda :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář :)